Huur

Het is mogelijk om de volgende zaken te huren, zodat u of de dag aangenamer kunt ervaren of onder begeleiding/met eigen familie/vrienden op stap kunt bij bijvoorbeeld eenrichtingsroutes.
Voor huur geldt te allen tijde dat de reserveringen bindend zijn en niet geannuleerd kunnen worden.  

Zie voor beschikbaarheid en tarieven de pagina aanvragen.
ACTIE: IN 2021 WORDEN DE GEWENSTE ACCESSOIRES GRATIS TER BESCHIKKING GESTELD.

Accessoires

Voetenzak

Deze Scootmobiel voetenzak is uitgevoerd met een zeer warme en comfortabele voering gemaakt van teddy bont, dat goede bescherming biedt tegen de kou.
Ter voorkoming van slijtage bevat deze voetenzak aan de binnenkant een extra bodemplaat. De voetenzak biedt niet alleen warmte maar zorgt er ook voor dat de benen bij regenachtig of vochtig weer droog blijven. Dit doordat de buitenkant van hoogwaardig polyester is gemaakt met winddichte en waterafstotende eigenschappen. Om lekkage en kou van buitenaf te voorkomen is over de rits een winddichte flap bevestigd.

Regenponcho

De scootmobiel regenpocho Compleet gaat over u, maar ook compleet over uw scootmobiel heen. Dit zorgt voor een volledig droge omgeving en beschermt u en uw scootmobiel tegen weer en wind. Aan de voorzijde is een transparant gedeelte ingezet, zodat u uw handen en het dashboard van uw scootmobiel goed kunt blijven zien. Ook blijven verlichting en knipperlichten op deze manier goed zichtbaar. De regenponcho gaat volledig over de achterstoel, zodat het water niet tussen u en de rugleuning door kan lopen.

Actioncam

Indien beschikbaar kunt u de Akaso V50 Pro 4K Ultra Hd Action Camera met waterdichte behuizing huren, incl. diverse bevestigingsmiddelen voor fietshelm, stuur of lichaam.
Eventueel ook los te gebruiken.

Bikepointer

Met de Bikepointer aan het stuur is onderweg in één oogopslag te zien wat het volgende knooppunt is. De Bikepointer is met een eenvoudig systeem te bevestigen op het fietsstuur, winddicht en waterdicht. Bij de Bikepointer hoort een boekje met blanco knooppuntkaartjes waarop de gekozen knooppunten genoteerd kunnen worden, samen met afstanden. Na het invullen kan de route achter de doorzichtige display in de houder worden gestoken en kan de fietstocht beginnen. De Bikepointer sluit aan op het populaire fiestroutenetwerk. Een systeem waarmee de fietsliefhebber eenvoudig van knooppunt naar knooppunt fietst en een eigen route kan uitstippelen. 
– Handige houder voor knooppunten
– Eenvoudig aan fietsstuur te bevestigen
– Met blanco knooppuntkaartjes
Onderweg komt u bij veel knooppunten een overzichtskaart tegen, zodat u aan de hand hiervan de route desgewenst aan kunt passen aan gewijzigde omstandigheden.

Vervoersmiddelen huren (E-bike – scootmobiel – aangepaste fiets)

Wilt u eventueel een aangepaste fiets (bijvoorbeeld de Veloplus, geschikt voor uw eigen of huurrolstoel), een 2e scootmobiel (Quingo Toura) of E-bike bij we-ride2gether huren, graag bellen of mailen om de mogelijkheden te bespreken!
In samenwerking met E-Bike Gelderland is het mogelijk om alle aangepaste fietsen voor jong en oud uit het gehele assortiment van Van Raam te reserveren voor een dagtrip.
Gelieve tijdig uw wensen door te geven om teleurstellingen te voorkomen. Huur wordt alleen aangeboden op basis van beschikbaarheid.