Met Carlo op pad

Over mij:

Samen met mijn vrouw maak ik regelmatig korte uitstapjes met onze camper om op de fiets weer nieuwe pareltjes in Nederland te ontdekken. Als liefhebber van natuur en fietsen (racefiets en MTB) heb ik me tijdens zo’n campertrip al fietsend gerealiseerd dat vele mensen met een scootmobiel/rolstoel of aangepaste fiets vaak beperkt zijn tot uitstapjes in hun directe omgeving.

Voor mijn vader gold precies hetzelfde en ik bedacht dat als ik hem met zijn scootmobiel mee kon nemen naar andere natuurgebieden hij daar ook volop kon genieten. Inmiddels hebben we veel tochtjes gemaakt met de scootmobiel in de aanhanger en dan rondrijden in/op De Maasduinen, De Posbank, De Hoge Veluwe, De Strabrechtse Heide of Achterhoek.

Toen ik ten gevolge van de economische Corona-crisis werkloos thuis kwam te zitten is het idee geboren om deze dienst ook aan andere gebruikers van scootmobiel/rolstoel of aangepaste fiets aan te bieden, waarbij ik voor vervoer en/of begeleiding zorg. Op deze wijze kunt u, al dan niet in begeleiding van partner of familielid, genieten van de natuur in een nieuwe omgeving, herinneringen ophalen in vroegere woonplaatsen of speciale tochten maken.
Het realiseren van een zorgeloze dag en volop genieten is hetgeen wat ik de mensen wil bieden, met onderweg natuurlijk de koffiepauzes en lunch in de vrije natuur.