Mogelijkheden

we-ride2gether beschikt over:
– Speciaal ingericht vervoer d.m.v. een personenauto met een aanhanger met gesloten opbouw en laadklep
– Scootmobiel Quingo Toura (max. gewicht passagier 150 kg.)
Elektrische rolstoelfiets, Opair (max. gewicht passagier 120 kg.)
– Fietsdrager voor 2 E-bikes (max. 75 kg.)
– MTB met fietsaanhanger voor eten en drinken etc.

Individueel verzorgde uitstapjes

Personenauto met gesloten aanhanger met laadklep

Voor de uitvoering van de deur-tot deur trip maakt we-ride2gether gebruik van een 5-deurs personenauto met een gesloten aanhanger voor het veilige en droge transport van onze vervoersmiddelen.

we-ride2gether haalt u op gewenste tijdstip thuis op en plaatst eventueel uw eigen scootmobiel, aangepaste fiets of gehuurde fiets en fiets van uw begeleider in de hiervoor ingerichte aanhanger.

(Eigen) scootmobiel

Voor de ritten die u met de scootmobiel van we-ride2gether maakt, kunt u gebruik maken van de zeer veilige 5-wiel scootmobiel Quingo Toura. De ultieme scootmobiel voor de lange afstanden, een stijlvol alternatief voor de auto of fiets. Toegestaan op de weg, met meer comfort.

we-ride2gether haalt u op gewenste tijdstip op en plaatst eventueel uw eigen scootmobiel in de hiervoor ingerichte aanhanger. De fiets van een begeleider wordt ook in deze aanhanger meegenomen. Vervolgens kunt u op de deze verzorgde dag in de scootmobiel genieten van de omgeving.
Aan het eind wordt u weer persoonlijk thuisgebracht en ontvangt u een unieke herinnering aan deze dag. De geplande rit zal in het geval van het gebruik van uw eigen scootmobiel afgestemd worden op de actieradius van uw scootmobiel.
Het meenemen van uw eigen acculader is natuurlijk aan te raden mocht tussentijds opladen noodzakelijk zijn.

OPair rolstoelfiets

De OPair is een rolstoelfiets waarmee een rolstoelgebruiker wordt vervoerd. Aan de voorzijde van de fiets is een zitting voor de rolstoelgebruiker/passagier gemonteerd. De bestuurder heeft vanaf de achterzijde een goed overzicht op de weg en toezicht op de passagier. De licht schuin staande voorwielen geven de fiets extra rijcomfort en stabiliteit.
Het voorste gedeelte is eenvoudig los te koppelen van het fietsgedeelte, zodat dit op locatie als rolstoel gebruikt kan worden.  Een leuk idee voor bijvoorbeeld een kasteeltuin of om een mooi plekje voor de lunch te vinden. Door de elektrische ondersteuning van de OPair-fiets zal een trip van ca 65 kilometer geen enkel probleem zijn. Aan het eind wordt u weer persoonlijk thuisgebracht en ontvangt u een unieke herinnering aan deze dag.

we-ride2gether haalt u op gewenste tijdstip op en u kunt plaatsnemen in de auto. Op locatie aangekomen kunt u in de rolstoelfiets plaatsnemen en zal ik u de gehele trip rondrijden.
In onderling overleg kan een 2e persoon ook de gehele dag meerijden. De fiets van een eventuele begeleider welke meefietst gaat in de aanhanger mee.

Fietsmaatje

Ben u niet minder valide, maar  wenst u een keer in gezelschap een uitgebreide route op uw eigen (elektrische) fiets in een nieuwe omgeving te maken, dan kan dit door we-ride2gether verzorgd worden. Hierbij begeleid ik u de gehele dag op de fiets als fietsmaatje incl. lekkere versnaperingen voor onderweg. Het transport naar de startlocatie geschiedt met een personenauto met fietsdrager, zodat nagenoeg alle locaties bereikbaar zijn.

Ook voor dit uitstapje geldt dat het ervaren van een nieuwe omgeving en het hebben van een gesprekspartner (als alleenstaande) op deze dag een speciale betekenis heeft. Een rit van +100 kilometer behoort zeker tot de mogelijkheden, zodat een groot gebied gezamenlijk bestreken kan worden.

Fietskarretje

De versnaperingen voor onderweg worden ook meegenomen. Daarnaast zijn in ieder geval voorhanden:
– Wandelstok
– Zonnebrandcrème
– Ponchos (wegwerp) en paraplu
– EHBO-set
– Drinkwater

Ook is een kleine gereedschap set voor eventuele kleine reparaties aan de voertuigen aanwezig.

Download de folder voor een samenvatting van de informatie.