Over we-ride2gether

In het nieuws/in de pers:
Sinds de start van we-ride2gether zijn diverse media volop geïnteresseerd in de diensten en werkwijze. Hier een greep uit deze berichten

Zevenaar Post/Montferland Journaal op16 juni, Rotary Zevenaar ondersteunt we-ride2gether met gift, klik op deze link voor het hele artikel

De Gelderlander op 7 mei, klik op deze link voor het hele artikel

De producent van de OPair, van Raam, klik op deze link voor het hele artikel

Hieronder nog enkele willekeurige publicaties.

Omroep Gelderland, beluister het radioverslag, of lees het hele artikel van Omroep Gelderland

Radio Slingeland Winterswijk, beluister het radioverslag

Uniek FM bij Optimaal, beluister het radioverslag

Corona:
Voor het uitvoeren van de diensten voor vervoer en begeleiding hanteer ik de richtlijnen van het RIVM / Protocol-zorgvervoer vanaf 18 jaar en ouder van het KNV.
Natuurlijk ga ik ervan uit dat ook u zich hieraan houdt. Voor concrete vragen over de invulling hiervan kunt u te allen tijde vooraf even contact opnemen.
Tijdens de autorit zal ik zelf een mondkapje dragen en deze ook u ter beschikking stellen. Per 16 juni heb ik de benodigde vaccinaties ontvangen.

Samenwerkingsverbanden:
Om de dienstverlening te optimaliseren is we-ride2gether een samenwerkingsverband aangegaan met E-Bike Gelderland (voor onderhoud en service aan scootmobielen en aangepaste fietsen uit Doetinchem) en met Van Raam (gerenommeerd leverancier van aangepaste fietsen uit Varsseveld). Zo bent u verzekerd van de meest betrouwbare voertuigen voor het uitstapje.
Ook kunt u bij hen scootmobielen of aangepaste fietsen huren, waarbij ik het transport desgewenst voor u kan verzorgen. Voor een compleet overzicht van de aangeboden diensten van Van Raam en E-Bike Gelderland verwijs ik u graag naar hun websites.