Routesuggesties

we-ride2gether biedt haar diensten aan in de prachtige provincie Gelderland. Een aantal suggesties voor mooie, verrassende uitstapjes heb ik hieronder vermeld. U kunt per item zelf routes plannen of gebruik maken van bestaande routes. Wellicht is het aan elkaar ‘knopen’ van 2 bestaande routes een leuke suggestie.
Ook kunt u mij vragen een voorstel uit te werken voor de dag.
Mocht u nog meer inspiratie op willen doen dan vindt u volop suggesties bij o.a. de volgende sites:

Klik op 1 van de onderstaande koppen en u vindt diverse verder uitgewerkte suggesties voor de arrangementen per categorie.

Kastelen en Kasteeltuinen

Kasteeltochten zijn mogelijk, eventueel te combineren met opengestelde tuinen, zoals te vinden zijn via GLK  (Geldersch Landschap en kasteelen).

Heide, vennen en bossen

In het voorjaar de vennen met lelies en in het najaar de bloeiende heidevelden in al hun pracht.

Landschappen

Van de coulissen landschappen rond Winterswijk met Scholten boerderijen tot het boerenland tussen Putten en Nijkerk.

Uiterwaarden en rivieren

Een kleine greep van mogelijkheden: Land van Maas en Waal, Hanzesteden, Uiterwaarden, Berkel, IJssel, Bommelerwaard, Lek, Lingewaard.

Familie-/feestdagen

Met een uitstapje met we-ride2gether kun je ook familie bezoeken. Natuurlijk een leuk cadeau voor bijvoorbeeld moeder- of vaderdag.

Veluws mooiste

Wild, eindeloze bossen, heidevlakten wachten met mooie fietspaden op een bezoek. Mooi te combineren met een bezoek aan de diverse dorpen en steden.

(Water)-molentochten

Nederland ten voeten uit: molens en watermolens bieden een blik in de historie van Gelderland. Elke molen heeft zijn eigen functie en is afhankelijk van de natuur.

Eenrichtingsroutes

Door de flexibele invulling van de dag is er keuze in rondritten en in (in delen te rijden) eenrichtings-routes: Hanzesteden, Liberationroute of bijvoorbeeld de Romeinse Limesroute. Voor deze routes geldt altijd een prijs op aanvraag om zo gunstig mogelijk in te spelen op uw persoonlijke wensen.

Specials

In het najaar kunnen speciale tochten gepland worden met afwijkende tijden om de edelherstenbronst te horen en hopelijk te zien. Kijk ook naar andere specials!

Erfgoed

Een rijke historie kenmerkt grote delen van Gelderland. Naast deze mooie natuur zijn ook sporen te zien van de industrie die bijgedragen heeft aan onze welvaart. Militair, religieus, agrarisch en industrieel erfgoed markeren onze provincie.

Jaargetijden

Bekijk de bloesem, bloeiende beide, lammetjes, herfstkleuren, paddenstoelen of schapenscheerders. Elk seizoen heeft zijn charme.

Maaltijdroutes

Zeer speciaal zijn deze tochten, waarbij u tijdens de rit verrast wordt op een warme maaltijd. Alleen in de herfstmaanden als special te boeken.
Daarnaast zijn er tochten speciaal voor kinderen die niet op een normale fiets kunnen, waarbij uw kind en u tijdens de rit verrast worden op een warme pannenkoekenmaaltijd. Gedurende het hele jaar als special te boeken.