Suggesties jaargetijden

Onderstaand vindt u een aantal suggesties van mijn kant om een mooie route uit (te laten) stippelen voor uw trip.

Laagseizoen

In het voorjaar of najaar is het met een mooi zonnetje erbij al snel genieten. Indien de weersomstandigheden het toelaten kunnen in deze periode natuurlijk ook uitstapjes worden gemaakt. Klik bijvoorbeeld eens op de afbeelding met de weersvoorspelling in november 2020!!
Daar de koude omstandigheden de actieradius van de accu’s van scootmobielen en aangepaste elektrische fietsen beperken, kunnen er alleen halve dagtochten worden geboekt. In het voorseizoen gelden speciale tarieven, kijk hiervoor op de reserveringspagina.

Lente

We kunnen weer naar buiten!!
Lente:
– de vennen met bloeiende lelies bezoek bijvoorbeeld de Hatertse Vennen,
– het frisse groen aan de bomen
– de bloesem aan de fruitbomen, een prachtige bloesemtocht in de Betuwe.
– de Rodondendrons in al hun kleurenpracht
– en de lammetjes dartelend tijdens de Lammetjesdag op de Loenermark.
Ook zijn er wellicht mooie hoogwatertochten te maken, maar dat hangt van de aanvoer vanuit het buitenland af.

Zomer

De afgelopen jaren brachten ons warme zomers in eigen land. Velen hebben ondanks Corona veel buiten kunnen genieten. Nu is het bijvoorbeeld de tijd om de bloeiende heidevelden op de Posbank te bezoeken. (Bij voorkeur niet in het weekend boeken i.v.m. grote drukte!)

Zoek eventueel verkoeling op de dijken langs rivieren en uiterwaarden of onder de bomen in de bossen.

Herfst

Bewonder de bossen met hun prachtige herfstkleuren. Oktober en november zijn de maanden om ook de paddenstoelen te bewonderen die hier groeien en in diverse kleuren zichtbaar zijn.

Nagenoeg elke tocht in het bos nodigt uit om hiervan te genieten, eventueel in combinatie met een maaltijdtocht. U kiest de omgeving, ik zoek er voor u een mooie route bij!